Bassleer Biofish Cavar

€ 6,95*

Beschikbaar, levertijd: 1-3 days

Productnummer: SW10071
Manufacturer: Bassleer
Stock: 100
Productinformatie "Bassleer Biofish Cavar"

Dr. Bassleer Biofish Food Cavar (30 gram)

Dr. Bassleer Biofish Food Cavar is een exclusieve premium voeding en bevat alle natuurlijke ingrediënten voor een evenwichtige voeding. Een uitzonderlijke korrel (0.8mm) gemaakt van Wijting en Krill met extra Vetzuren, Aminozuren en Vitaminen. De productie gebeurt in een speciaal proces op lage temperatuur, dat alle voedingsstoffen behouden blijven. Het is bijzonder goed geagglomereerd, waarbij elke afzonderlijke microcapsule waardevolle peptiden, gemakkelijk verteerde eiwitten, nucleotiden en gecheleerde microvoedingsstoffen bevat. Deze smakelijke traktatie is uniek en is populair, zelfs bij zeer moeilijk en kieskeuriger eters!

Dr. Bassleer Biofish Food Cavar is een luxe alternatief voor diepvriesproducten. Ook voor de populaire nano aquaristiek is de Cavar perfect.

Dr Bassleer is het beste voer voor jouw vissen

Dr. Bassleer Biofish Food visvoer is een compleet visvoer en biedt voldoende voedingsstoffen voor vrijwel alle aquarium vissen.

Bassleer voer bevat een gehalte van 20.500 kJ per 100 g en is hiermee veel rijker aan voedingsstoffen en zuiniger te gebruiken dan veel andere siervisvoeders.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.