Bactosprint 10 ML (500L)

€ 7,75*

Beschikbaar, levertijd: 1-3 days

Productnummer: SW10053
Manufacturer: Overig
Stock: 3
Productinformatie "Bactosprint 10 ML (500L)"
Aquavital bactosprint is een vernieuwend product dat bestaat uit twee onderdelen die werken door middel van een effectieve bacteriën cultuur om te zorgen voor een optimale ecosysteem met kristalhelder en algen vrij water.
De verzegelde fles bevat een evenwichtig mengsel van bacteriën en enzymen die zijn gevriesdroogd en in een inactieve toestand verkeren en daarom een zeer lange houdbaarheid hebben. Aquavital Bactosprint activeert het ecosysteem in het aquarium bij het opstarten van een nieuw aquarium (het verkort de set up fase), of na het reinigen en/of wijzigen van filter media. Maar uiteraard ook na het gebruik van medicijnen.
Kan ook gebruikt worden voor een regelmatige verrijking van het ecosysteem, twee wekelijks gebruik wordt dan aanbevolen.
De handeling voor gebruik zijn erg makkelijk. Draai de schroefdop eerst helemaal naar rechts, hierdoor zal een poeder in het flesje terecht komen. Hierna schud u het flesje goed en draai de dop linksom los. U kunt het product nu in uw aquariumwater gieten. Overdoseren is niet mogelijk en daarom kunt u dit product ook gebruiken voor kleinere aquaria.
Aquaria: 0-500 liter.
Dosering: elke twee weken of wanneer nodig is.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.