SALE

Filter
Aquasafe, conditioner
Aquarium Munster Aquavital conditioner+, is een geconcentreerde waterbereider voor optimale levensvoorwaarden in zoet- en zeewateraquariums.

Van € 4,95*
Badam Noot 5-10 CM
Een leuke noot die in meerdere posities geplaatst kan worden in je aquarium. Bijvoorbeeld als dakje of liggend. Vissen en garnalen kunnen hier in schuilen. Ook kan je er mos op laten groeien. *LET OP!  Dit product is een natuurproduct. Hierdoor zou het eventueel kunnen dat er sporen van vervuiling aanwezig zijn. Wij raden u altijd aan deze producten af te spoelen voor gebruik en eventueel kort te koken (ca 10 min).Wilt u deze producten vrij hebben van Taninnes (Bruine kleur) kunt u deze 60 minuten koken of koken tot het kookwater niet meer kleurt.Dit product kan gedurende uren of dagen drijven.Wij raden u aan niet meer dan 1 product per 50L per dag toe te voegen. Vooral grote noten kunnen voor een grote stijging aan tannines zorgen. Doe een waterwissel waar nodig.Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan vis of aquaria bij gebruik van dit product.

€ 0,99*
Catappa
Zongedroogde bladeren.Een mix van verschillende maten Catappa.10-30 cm

Van € 3,35*
%
Tip!
Leghol rechthoek OP=OP
Een mooi keramieken leghol.  Nog zeer beperkt beschikbaar!  De ideale broedplaats voor soorten (betta) vissen / garnalen / L nummers.  Let op, elk holletje is handgemaakt dus identiek, de foto is een voorbeeld van een aantal holletjes.  maten: 20 x 7 x 5 cm. 

€ 13,50* € 15,00* (10% bespaard)
Mystery mix
Zoveel soorten voer, kan soms lastig kiezen zijn.Weet je niet precies wat je wilt hebben? Laat ons je verrassen!Bij de opmerkingen kan je evt. je visbestand zetten zodat wij een goede combinatie voor je kunnen maken!

Van € 15,10*
Savu Pod 3-7 CM
De ideale schuil en broedplek voor bijvoorbeeld, garnalen, parosphromenus en andere kleine dieren. *LET OP!  Dit product is een natuurproduct. Hierdoor zou het eventueel kunnen dat er sporen van vervuiling aanwezig zijn. Wij raden u altijd aan deze producten af te spoelen voor gebruik en eventueel kort te koken (ca 10 min).Wilt u deze producten vrij hebben van Taninnes (Bruine kleur) kunt u deze 60 minuten koken of koken tot het kookwater niet meer kleurt.Dit product kan gedurende uren of dagen drijven.Wij raden u aan niet meer dan 1 product per 50L per dag toe te voegen. Vooral grote noten kunnen voor een grote stijging aan tannines zorgen. Doe een waterwissel waar nodig.Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan vis of aquaria bij gebruik van dit product.

Van € 0,99*