Decoratie/inrichting

Filter
Badam Noot 5-10 CM
Een leuke noot die in meerdere posities geplaatst kan worden in je aquarium. Bijvoorbeeld als dakje of liggend. Vissen en garnalen kunnen hier in schuilen. Ook kan je er mos op laten groeien. *LET OP!  Dit product is een natuurproduct. Hierdoor zou het eventueel kunnen dat er sporen van vervuiling aanwezig zijn. Wij raden u altijd aan deze producten af te spoelen voor gebruik en eventueel kort te koken (ca 10 min).Wilt u deze producten vrij hebben van Taninnes (Bruine kleur) kunt u deze 60 minuten koken of koken tot het kookwater niet meer kleurt.Dit product kan gedurende uren of dagen drijven.Wij raden u aan niet meer dan 1 product per 50L per dag toe te voegen. Vooral grote noten kunnen voor een grote stijging aan tannines zorgen. Doe een waterwissel waar nodig.Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan vis of aquaria bij gebruik van dit product.

€ 0,99*
Bell Cup 4-7 CM
Een leuke relatief kleine noot voor in het aquarium of terrarium! In het water kleuren ze na verloop van tijd donkerder. Vissen schuilen en broeden er graag in. Ook te gebruiken als bakje voor planten.*LET OP!  Dit product is een natuurproduct. Hierdoor zou het eventueel kunnen dat er sporen van vervuiling aanwezig zijn. Wij raden u altijd aan deze producten af te spoelen voor gebruik en eventueel kort te koken (ca 10 min).Wilt u deze producten vrij hebben van Taninnes (Bruine kleur) kunt u deze 60 minuten koken of koken tot het kookwater niet meer kleurt.Dit product kan gedurende uren of dagen drijven.Wij raden u aan niet meer dan 1 product per 50L per dag toe te voegen. Vooral grote noten kunnen voor een grote stijging aan tannines zorgen. Doe een waterwissel waar nodig.Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan vis of aquaria bij gebruik van dit product.

€ 1,15*
Boeddha noot 7-12 CM
Een Boeddha Noot is een prachtig natuur product voor in uw aquarium. Een Boeddha noot zit vol goede tannines. Het is tevens een goede schuilplek voor Garnalen, Kreeften en vissen. Ook gebruiken sommige dieren het als broedplek. De Boeddha Noot heeft een dikke schil en gaat dus over het algemeen lang mee! Boeddha Noten hebben o.a. de volgende voordelen:Ze zuren het water licht aan.Kleuren het water lichtelijk bruinJe maakt een echt natuurlijk habitat! *LET OP!  Dit product is een natuurproduct. Hierdoor zou het eventueel kunnen dat er sporen van vervuiling aanwezig zijn. Wij raden u altijd aan deze producten af te spoelen voor gebruik en eventueel kort te koken (ca 10 min).Wilt u deze producten vrij hebben van Taninnes (Bruine kleur) kunt u deze 60 minuten koken of koken tot het kookwater niet meer kleurt.Dit product kan gedurende uren of dagen drijven.Wij raden u aan niet meer dan 1 product per 50L per dag toe te voegen. Vooral grote noten kunnen voor een grote stijging aan tannines zorgen. Doe een waterwissel waar nodig.Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan vis of aquaria bij gebruik van dit product.

€ 1,95*
Bolsa Pastor Pod 4-8 CM
Niet alleen mooi in een aquarium, maar ook in een terrarium! Harde noot die lang goed blijft.*LET OP!  Dit product is een natuurproduct. Hierdoor zou het eventueel kunnen dat er sporen van vervuiling aanwezig zijn. Wij raden u altijd aan deze producten af te spoelen voor gebruik en eventueel kort te koken (ca 10 min).Wilt u deze producten vrij hebben van Taninnes (Bruine kleur) kunt u deze 60 minuten koken of koken tot het kookwater niet meer kleurt.Dit product kan gedurende uren of dagen drijven.Wij raden u aan niet meer dan 1 product per 50L per dag toe te voegen. Vooral grote noten kunnen voor een grote stijging aan tannines zorgen. Doe een waterwissel waar nodig.Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan vis of aquaria bij gebruik van dit product.

€ 1,19*
Catappa
Zongedroogde bladeren.Een mix van verschillende maten Catappa.10-30 cm

Van € 3,35*
Chapeuzinho 4-10 CM
Een leuke noot voor in uw aquarium!Dieren kunnen er in schuilen, broeden en het geeft je aquarium een natuurlijk uiterlijk!De werking van de noten zijn vergelijkbaar met catappa bladeren. Ze zitten vol met looistoffen die veel positieve effecten hebben en op een natuurlijke manier de pH van het water verlagen.Deze stoffen werken antibacterieel en stress verlagend. De noten geven het water een bruine kleur en zijn daarom ook geschikt om een blackwater biotoop mee te creëren. Als je wat mos plant of bladeren op en rondom neerlegt, krijg je een heel natuurlijk holletje! *LET OP!  Dit product is een natuurproduct. Hierdoor zou het eventueel kunnen dat er sporen van vervuiling aanwezig zijn. Wij raden u altijd aan deze producten af te spoelen voor gebruik en eventueel kort te koken (ca 10 min).Wilt u deze producten vrij hebben van Taninnes (Bruine kleur) kunt u deze 60 minuten koken of koken tot het kookwater niet meer kleurt.Dit product kan gedurende uren of dagen drijven.Wij raden u aan niet meer dan 1 product per 50L per dag toe te voegen. Vooral grote noten kunnen voor een grote stijging aan tannines zorgen. Doe een waterwissel waar nodig.Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan vis of aquaria bij gebruik van dit product.

€ 1,89*
Granu-peat (Turf korrels)
Korrels turf, ideaal als bodem of in een zak in je filter. 1200 ML.

€ 6,99*
Guave
Zongedroogde bladeren.Guave gaat over het algemeen langer mee dan Catappa in het aquarium.Hij geeft iets minder tannines af.

Van € 3,35*
Kielmeyera Pod 3-6 CM
Het lijken wel prachtige blaadjes, een super mooie deco voor in het aquarium of terrarium!*LET OP!  Dit product is een natuurproduct. Hierdoor zou het eventueel kunnen dat er sporen van vervuiling aanwezig zijn. Wij raden u altijd aan deze producten af te spoelen voor gebruik en eventueel kort te koken (ca 10 min).Wilt u deze producten vrij hebben van Taninnes (Bruine kleur) kunt u deze 60 minuten koken of koken tot het kookwater niet meer kleurt.Dit product kan gedurende uren of dagen drijven.Wij raden u aan niet meer dan 1 product per 50L per dag toe te voegen. Vooral grote noten kunnen voor een grote stijging aan tannines zorgen. Doe een waterwissel waar nodig.Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan vis of aquaria bij gebruik van dit product.

€ 1,19*
Kuchipal nootje 2-3 CM
Het nootje voor de springspin! Maar ook in het aquarium maken dieren er graag gebruik van om te schuilen en broeden.*LET OP!  Dit product is een natuurproduct. Hierdoor zou het eventueel kunnen dat er sporen van vervuiling aanwezig zijn. Wij raden u altijd aan deze producten af te spoelen voor gebruik en eventueel kort te koken (ca 10 min).Wilt u deze producten vrij hebben van Taninnes (Bruine kleur) kunt u deze 60 minuten koken of koken tot het kookwater niet meer kleurt.Dit product kan gedurende uren of dagen drijven.Wij raden u aan niet meer dan 1 product per 50L per dag toe te voegen. Vooral grote noten kunnen voor een grote stijging aan tannines zorgen. Doe een waterwissel waar nodig.Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan vis of aquaria bij gebruik van dit product.

€ 0,49*
Land Lotus 4-9 CM
Het lijkt wel een bloem! Prachtige decoratie voor in het aquarium of terrarium.*LET OP!  Dit product is een natuurproduct. Hierdoor zou het eventueel kunnen dat er sporen van vervuiling aanwezig zijn. Wij raden u altijd aan deze producten af te spoelen voor gebruik en eventueel kort te koken (ca 10 min).Wilt u deze producten vrij hebben van Taninnes (Bruine kleur) kunt u deze 60 minuten koken of koken tot het kookwater niet meer kleurt.Dit product kan gedurende uren of dagen drijven.Wij raden u aan niet meer dan 1 product per 50L per dag toe te voegen. Vooral grote noten kunnen voor een grote stijging aan tannines zorgen. Doe een waterwissel waar nodig.Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan vis of aquaria bij gebruik van dit product.

€ 1,19*
Nieuw
Leghol aquanetta OP=OP
Een mooi keramieken leghol.  Nog zeer beperkt beschikbaar!  De ideale broedplaats voor soorten (betta) vissen / garnalen / L nummers.  Let op, meer dan de foto is er niet meer, laatste stuks dus. Als je dit besteld, zet in de opmerkingen of je ovaal of vierkant wil.maten: 12 x 4.5 x 3 vierkantmaten: 15 x 5 x 4 ovaal

€ 5,99*
Nieuw
Leghol ovaal OP=OP
Een mooi keramieken leghol.  Nog zeer beperkt beschikbaar!  De ideale broedplaats voor soorten (betta) vissen / garnalen / L nummers.  Let op, elk holletje is handgemaakt dus identiek, de foto is een voorbeeld van een aantal holletjes.  maten: 14 x 6 x 4 cm. 

€ 9,00*
Nieuw
Leghol rechthoek OP=OP
Een mooi keramieken leghol. Nog zeer beperkt beschikbaar!De ideale broedplaats voor soorten (betta) vissen / garnalen / L nummers.Let op, elk holletje is handgemaakt dus identiek, de foto is een voorbeeld van een aantal holletjes.maten: 11 x 5 x 3 cm.

€ 8,00*
%
Tip!
Leghol rechthoek OP=OP
Een mooi keramieken leghol.  Nog zeer beperkt beschikbaar!  De ideale broedplaats voor soorten (betta) vissen / garnalen / L nummers.  Let op, elk holletje is handgemaakt dus identiek, de foto is een voorbeeld van een aantal holletjes.  maten: 20 x 7 x 5 cm. 

€ 13,50* € 15,00* (10% bespaard)
Leghol rond OP=OP
Een mooi keramieken leghol. Alleen nog in bruine kleur verkrijgbaar in XXS & XS.Bij S nog beide kleuren aanwezig, laat even weten welke je wil.De ideale broedplaats voor soorten Paros. zoals de Bintan/Linkei of andere vissen / garnalen / L nummers.maten: 78 x 26 mm. maten: 63 x 21 mm. maten: 44 x 15 mm.

Van € 2,79*
Lotus 2-10 cm
De lotus pods hebben meerdere kleine gaatjes en holen. Hier kunnen kleine dieren zoals garnalen in schuilen. Ook kleine visjes gebruiken dit graag! We hebben ze in veel maten, laat gerust bij de bestelling weten welke maat je wil hebben.*LET OP!  Dit product is een natuurproduct. Hierdoor zou het eventueel kunnen dat er sporen van vervuiling aanwezig zijn. Wij raden u altijd aan deze producten af te spoelen voor gebruik en eventueel kort te koken (ca 10 min).Wilt u deze producten vrij hebben van Taninnes (Bruine kleur) kunt u deze 60 minuten koken of koken tot het kookwater niet meer kleurt.Dit product kan gedurende uren of dagen drijven.Wij raden u aan niet meer dan 1 product per 50L per dag toe te voegen. Vooral grote noten kunnen voor een grote stijging aan tannines zorgen. Doe een waterwissel waar nodig.Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan vis of aquaria bij gebruik van dit product.

€ 1,05*
Mango
Zongedroogde bladeren.Mango gaat over het algemeen langer mee dan Catappa in het aquarium.Hij geeft iets minder tannines af.

Van € 3,35*
Mayan Pod 7-10 CM
Een stevige noot, leuk als schuil en broedplek maar ook als plantenbakje in een aquarium of terrarium!*LET OP!  Dit product is een natuurproduct. Hierdoor zou het eventueel kunnen dat er sporen van vervuiling aanwezig zijn. Wij raden u altijd aan deze producten af te spoelen voor gebruik en eventueel kort te koken (ca 10 min).Wilt u deze producten vrij hebben van Taninnes (Bruine kleur) kunt u deze 60 minuten koken of koken tot het kookwater niet meer kleurt.Dit product kan gedurende uren of dagen drijven.Wij raden u aan niet meer dan 1 product per 50L per dag toe te voegen. Vooral grote noten kunnen voor een grote stijging aan tannines zorgen. Doe een waterwissel waar nodig.Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan vis of aquaria bij gebruik van dit product.

€ 3,95*
Olifants oor 5-10 CM
Het lijken wel prachtige blaadjes, een super mooie deco voor in het aquarium of terrarium! Het kan voorkomen dat de olifants oor recht wordt in het water. *LET OP!  Dit product is een natuurproduct. Hierdoor zou het eventueel kunnen dat er sporen van vervuiling aanwezig zijn. Wij raden u altijd aan deze producten af te spoelen voor gebruik en eventueel kort te koken (ca 10 min).Wilt u deze producten vrij hebben van Taninnes (Bruine kleur) kunt u deze 60 minuten koken of koken tot het kookwater niet meer kleurt.Dit product kan gedurende uren of dagen drijven.Wij raden u aan niet meer dan 1 product per 50L per dag toe te voegen. Vooral grote noten kunnen voor een grote stijging aan tannines zorgen. Doe een waterwissel waar nodig.Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan vis of aquaria bij gebruik van dit product.

€ 1,15*
Palm boat 15-30 CM
Het lijken wel prachtige blaadjes, een super mooie deco voor in het aquarium of terrarium!*LET OP!  Dit product is een natuurproduct. Hierdoor zou het eventueel kunnen dat er sporen van vervuiling aanwezig zijn. Wij raden u altijd aan deze producten af te spoelen voor gebruik en eventueel kort te koken (ca 10 min).Wilt u deze producten vrij hebben van Taninnes (Bruine kleur) kunt u deze 60 minuten koken of koken tot het kookwater niet meer kleurt.Dit product kan gedurende uren of dagen drijven.Wij raden u aan niet meer dan 1 product per 50L per dag toe te voegen. Vooral grote noten kunnen voor een grote stijging aan tannines zorgen. Doe een waterwissel waar nodig.Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan vis of aquaria bij gebruik van dit product.

€ 1,39*
Palm Pod 4-8 CM
Niet alleen mooi in een aquarium, maar ook in een terrarium! Harde noot die lang goed blijft.*LET OP!  Dit product is een natuurproduct. Hierdoor zou het eventueel kunnen dat er sporen van vervuiling aanwezig zijn. Wij raden u altijd aan deze producten af te spoelen voor gebruik en eventueel kort te koken (ca 10 min).Wilt u deze producten vrij hebben van Taninnes (Bruine kleur) kunt u deze 60 minuten koken of koken tot het kookwater niet meer kleurt.Dit product kan gedurende uren of dagen drijven.Wij raden u aan niet meer dan 1 product per 50L per dag toe te voegen. Vooral grote noten kunnen voor een grote stijging aan tannines zorgen. Doe een waterwissel waar nodig.Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan vis of aquaria bij gebruik van dit product.

€ 0,99*
Palm Toorts 20-40 CM
Een palm toorts is de zaaddrager van de palmboom. Hij is ook de perfecte plek voor garnalen om te vervellen, zicht te verstoppen of om kleine organismen van te eten. Ook vinden veel vissen dit een fijne plek om zich te verschuilen. Jongbroed kan hier ook goed tussen gaan zitten! Verder is het een mooie plek om planten op te zetten. Als de palm toorts nat is, gaat hij steeds meer open staan. *LET OP!  Dit product is een natuurproduct. Hierdoor zou het eventueel kunnen dat er sporen van vervuiling aanwezig zijn. Wij raden u altijd aan deze producten af te spoelen voor gebruik en eventueel kort te koken (ca 10 min).Wilt u deze producten vrij hebben van Taninnes (Bruine kleur) kunt u deze 60 minuten koken of koken tot het kookwater niet meer kleurt.Dit product kan gedurende uren of dagen drijven.Wij raden u aan niet meer dan 1 product per 50L per dag toe te voegen. Vooral grote noten kunnen voor een grote stijging aan tannines zorgen. Doe een waterwissel waar nodig.Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan vis of aquaria bij gebruik van dit product.

€ 2,49*
Peat (Turf zand)
Turf blokken die uit elkaar vallen als een soort zandlaagje, ideaal voor een bodem in een aquarium.Geschikt voor aquaria en Vijverinhoud: 1,2 liter of 10 liter.

Van € 6,25*