Visvoer

Filter
(Wilde) Betta/Goerami mix
De Wilde Betta/Goerami mix bestaat uit Bassleer Biofish Food die het beste de behoeftes van deze vissen aanvullen.Dit is voer die de vis helpt gezond te blijven en zich te kunnen weren tegen parasieten, witte stip, schimmels en andere narigheidEr zijn meerdere mixen samengesteld. Van de basis behoefte tot een uitgebreide mix die aan alle behoeftes voldoet. Voor jonge en oude vis.2 potten: Aloe, Regular.4 potten: Aloe, Regular, Herbal, Garlic.6 potten: Aloe, Regular, Herbal, Garlic, Fuco, Pumpkin. Waarom deze mix?Aloe bevat alle bestanddelen van de bekende plant Aloe vera. Aloe vera bevat waardevolle enzymen, aminozuren, vitaminen, mono- en polysacchariden, mineralen en bioflavonoïden. Het versterkt het immuunsysteem en de afweerkracht van de vis. handig tijdens het genezen van wonden door vinnen bijten, iets wat bij betta’s vaak aan de orde is.Regular is een voeding die de vis voorziet van hun standaard vitamines en mineralen.Herbal is een voeding die zorgt voor extra afweer tegen ontstekingen en bacteriële problemen. Deze problemen doen zich vaak voor na gevechten om territorium.Garlic is een voeding die de vis helpt parasieten te weren zoals huid en kieuwworm, iets waar Levendbarenden heel gevoelig voor zijn en vaak aan sterven.Fuco helpt de vis bacteriele infecties tegen te gaan, handig bij groepen die elkaar nog eens te grazen nemen.Pumpkin veel wilde betta/goerami zijn gevoelig voor interne parasieten, pumpkin helpt de vis deze narigheden te weren en een gezonde darmbalans te behouden. Een uitgebreide mix speciaal om uw Wilde Betta/Goerami de beste voeding te geven en gebruik van medicatie te voorkomen. Heeft u nieuwe of zieke vis gehad?Dan is het verstandig de vissen Forte of Fuco te voeren, deze kunt u los bijbestellen. Aanbevolen voer hoeveelheid:Vissen met kleine bekjes en tot ca 8 cm grootte eten de M korrel.Grotere vissen zoals grote betta/goerami vanaf ca 10 cm met een grote bek eten L korrel. Gemiddeld geef je per 10 a 15 vissen 1 schepje voer.

Van € 11,18*
Bassleer Biofish Acai
Dr. Bassleer Biofish Acai bevat de bessen van de Açai-palm. Deze vrucht, ontdekt in Brazilië, heeft een uitzonderlijk hoge voedingswaarde en heeft voor de mens een grote gezondheidsrage veroorzaakt. Dr. Gerald Bassleer heeft tijdens zijn visexpedities ontdekt dat deze bessen, wanneer ze van de palm in het water vallen, zeer graag gegeten worden door de vissen. Deze vrucht is zeer lekker en heeft een verbazende werking. Door de zuivere ingrediënten zullen de vissen hun natuurlijke, uitgesproken intensieve kleurenpracht ontwikkelen. Wanneer men voert met Dr. Bassleer Biofish Acai zal men ook meer resultaat behalen bij de viskweek.

€ 5,59*
Bassleer Biofish Aloe
Dr. Bassleer Biofish Aloe bevat alle bestanddelen van de bekende plant Aloe vera. Aloe vera bevat waardevolle enzymen, aminozuren, vitaminen, mono- en polysacchariden, mineralen en bioflavonoïden. Het hoge gehalte aan Acemannen versterkt het immunsysteem en helpt de vissen. Dr. Bassleer Biofish Aloe is goed voor de ontgifting en verhoogt de afweerkracht van de vis.

€ 5,59*
Bassleer Biofish Baby + Nano S
Biofish Food Baby & Nano bevat de noodzakelijke eiwitten, vitaminen en mineralen om jonge baby visjes op te kweken en om onze nano-visjes en garnalen gezond te houden. Het fijne voer is een ECHTE korrel (geen stofvoer) van viseiwitten, garnalen, vitaminen en de voedzame Chlorella alg! De korrelgrootte is ongeveer 400µm of 0.4mm; blijft als korrel voor vele uren behouden in het aquariumwater! Ideaal voor kwekers die weten dat een goed voer zijn geld waard is…om mooie vissen groot te maken!

Van € 9,99*
Bassleer Biofish Better Tabs
DR.BASSLEER BIOFISH FOOD BETTER TABS, het alternatief voor diervriendelijke tabletvoeding.Elke aquariaan die ooit voedsel in tabletvorm heeft gebruikt, weet dit: je doet 1 – 2 tabletten in het aquarium. Deze liggen op één plek op de grond en worden door een paar vissen gegrepen. Een groot deel van de vissen, die niet zo assertief zijn, kan niet bij het voer komen en loopt daardoor het risico niet goed gevoed te worden.DR. BASSLEER BIOFISH FOOD BETTER TABS zinken onmiddellijk en worden gelijkmatig verdeeld, zodat niet alleen individuele vissen het voedsel voor zichzelf kunnen claimen.

€ 5,59*
%
Bassleer Biofish Cavar
Dr. Bassleer Biofish Food Cavar (30 gram)Dr. Bassleer Biofish Food Cavar is een exclusieve premium voeding en bevat alle natuurlijke ingrediënten voor een evenwichtige voeding. Een uitzonderlijke korrel (0.8mm) gemaakt van Wijting en Krill met extra Vetzuren, Aminozuren en Vitaminen. De productie gebeurt in een speciaal proces op lage temperatuur, dat alle voedingsstoffen behouden blijven. Het is bijzonder goed geagglomereerd, waarbij elke afzonderlijke microcapsule waardevolle peptiden, gemakkelijk verteerde eiwitten, nucleotiden en gecheleerde microvoedingsstoffen bevat. Deze smakelijke traktatie is uniek en is populair, zelfs bij zeer moeilijk en kieskeuriger eters!Dr. Bassleer Biofish Food Cavar is een luxe alternatief voor diepvriesproducten. Ook voor de populaire nano aquaristiek is de Cavar perfect.Dr Bassleer is het beste voer voor jouw vissenDr. Bassleer Biofish Food visvoer is een compleet visvoer en biedt voldoende voedingsstoffen voor vrijwel alle aquarium vissen.Bassleer voer bevat een gehalte van 20.500 kJ per 100 g en is hiermee veel rijker aan voedingsstoffen en zuiniger te gebruiken dan veel andere siervisvoeders.

€ 6,50* € 6,95* (6.47% bespaard)
Bassleer Biofish Chlorella
Dr. Bassleer Biofish Chlorella bevat de waardevolle zoetwateralg Chlorella pyrenoidosa. De alg is rijk aan carotenoïden (bijv. luteïne, astaxanthine), antioxidantia (bijv. batecaroteen), vetzuren (bijv. omega-3), vitaminen en sprenelementen (ijzer, seleen, jodium, foliumzuur, calcium). Chlorofyl en waardevolle nucleïne zuren ondersteunen het regeneratieproces. Dr. Bassleer Biofish Chlorella is daarom zeer goed verteerbaar en belast het aquariumwater niet.

€ 5,59*
Bassleer Biofish Forte
Voor duurzaam gezonde vissen adviseren wij om de drie tot vier weken een ‘fitnesskuur’ met Dr. Bassleer Biofish Forte. Naast de waardevolle bestanddelen van Dr. Bassleer Biofish Regular bevat dit product immuunstimulatoren zoals citrusvruchten en hoogwaardige glucanen. Een 10-daagse ‘fitnesskuur’ word doelgericht toegepast bij stresssituaties evenals ziekten, transport of een nieuw visbestand.

€ 5,59*
Bassleer Biofish Fuco
DR. BASSLEER BIOFISH FOOD FUCO bevat 0,8% fucoidan, een waardevolle polysacharide uit zeewier (Laminaria japonica). Kelp is een zeer populair ingrediënt, vooral in de Aziatische keuken. Een groot aantal studies kent er speciale kenmerken aan toe.Wij adviseren het voeren van DR. BASSLEER BIOFISH FUCO, vooral tijdens de behandeling tegen bacteriële infecties.

Van € 5,00*
Bassleer Biofish Garlic
Dr. Bassleer Biofish Garlic bevat natuurlijke knoflook. Het wordt ook graag gegeten door reeds zieke vissen die vaak aan gebrek aan eetlust lijden. Knoflook bevat de natuurlijke, plantaardige, werkzame stof allicine en een grote hoeveelheid mangaan, vitamine B6, buitengewoon veel sporenelementen (seleen, jodium, germanium enz.) en enzymen.

€ 5,59*
Bassleer Biofish Green
Dr. Bassleer Biofish Green is een premium granulaatvoer voor de herbivoorvissen. Het bevat de essentiële ingrediënten met daarbij 5% fijngemalen bladeren van de “wonderboom” Moringa olifera en 5% van de waardevolle algen Chlorella pyrenoidosa. Dit visvoer is daardoor rijk aan carotenoïden, antioxidanten, niet verzadigde essentiële aminozuren, chlorofyl, vitaminen en oligo-elementen. Met dit uitgebalanceerd visvoer zullen uw vissen in goeie gezondheid snel groeien met daarbij hun mooie, natuurlijke kleurenpracht.

€ 5,59*
Bassleer Biofish Herbal
Dr. Bassleer Biofish Herbal bevat de reeds vele honderden jaren bekende kruiden: Munt, Tijm, Vogelkruid en Alsemkruid. De waardevolle ingrediënten van deze kruiden werken stimulerend, desinfecterend, ontstekingsremmend en dragen daarom bij aan het welzijn van onze siervissen. Sterk vermagerde vissen winnen hierdoor weer snel aan gewicht.

€ 5,59*
Bassleer Biofish Lapacho
Dr. Bassleer Biofish Food Lapacho bevat 2% schors extract van de lapacho-boom (Tabebuia impetiginosa). In Zuid-Amerika wordt de lapacho-boom de levensboom genoemd. De Inca’s brouwden al veel vroeger thee uit de schors, die ze dronken om veel kwalen te verlichten. De schors van Lapacho bevat verschillende naftoquinonderivaten, benzofuranen en een speciale combinatie en concentratie van minerale zouten en sporenelementen zoals calcium, ijzer, magnesium, fosfor, zink, chroom, silicium, mangaan, molybdeen, koper, kalium, natrium, kobalt en boor.Vooral tijdens een behandeling tegen Spironucleus (ook wel “Hexamita”) en Gatenziekte wordt een voeding met Dr. Bassleer Biofish Food Lapacho aanbevolen!

€ 5,59*
Bassleer Biofish Matrine (Anti-stip)
Met de BASSLEER ANTI-STIP-METHODE bestrijden we met succes de parasieten Ichthyophthirius multifiliis (“Zoetwaterstip”) en Cryptocaryon irritans (“Zeewaterstip”). Met PROTOMOR kunnen we ookrifaquaria met succes behandelen. Deze methode is ook succesvol tegen de ”nieuwe Witte Stip” Neoichthyophthirius schlotfeldti.1 FAUNAMOR of PROTOMOR (deze laatste wordt goed verdragen door de invertebrata, lagere dieren) doodt de jonge, baby Witte Stip Parasieten. Tegen de nieuwe Neoichthyophthirius schlotfeldti ookextra 1 à 5 % Zout (afhankelijk van de soort vis) toevoegen.2 Voeren met DR. BASSLEER BIOFISH FOOD MATRINE gedurende 7 dagen tijdens de behandeling met medicijnen. De normale Zoetwater Stip, Ichthyophthirius multifiliis, en de Zeewater Stip, Cryptocaryonirritans, zijn meestal na 7 dagen verdwenen.3 Bij een infectie door de nieuwe Witte Stip, Neoichthyophthirius schlotfeldti, doet men er best aan gedurende 10 à 30 dagen met DR. BASSLEER BIOFISH FOOD MATRINE nog verder te voeren. VolwassenParasieten en nieuwe rondzwermende juveniele Witte Stippen zullen zich daardoor niet graag hechten aan de vissen.4 Temperatuurverhogingen van ongeveer 2 à 3 °C tot 26 à 28 °C (bij Discus 30 à 33 °C), wanneer de vissen en lagere dieren het kunnen verdragen; daarbij ook zorgen voor een goeie zuurstofvoorziening.5 Filterstroming tot het maximale verhogen. Installeer UV-sterilisatie en probeer fijne microfiltering (< 300 µ) om de rondzwermende Witte Stippen te verwijderen of te doden. Daarbij ook regelmatigde filter reinigen. Probeer de toevoer naar de filter op 5 cm hoogte van het bodemoppervlakte te installeren.6 2 x daags (’s morgens en ‘s avonds) de bodem afhevelen (= parasieten verwijderen).7 Gedurende 24 uur het licht aanlaten: hierdoor wordt de ontwikkelingsfase van de Stip verstoord.Let op: Langdurige belichting wordt niet door alle lagere dieren goed verdragen.

€ 5,59*
Bassleer Biofish Moringa
Dr. Bassleer Biofish GSE / Moringa bevat de extracten van pompelmoeszaden en de fijngemalen bladeren van de “wonderboom” Moringa oleifera. De ingrediënten van de pompelmoeszaden hebben met citroenzuur en 60% flavonoïden een antiseptische werking. De bladeren van de wonderboom Moringa zijn erg voedzaam met 18 verschillende aminozuren en een grote hoeveelheid antioxidantia.

Van € 5,00*
Bassleer Biofish Pumpkin
Dr. Bassleer Biofish Food Pumpkin bevat 2% pompoenpitten (Curcubita). Pompoenzaden bevatten waardevolle ß-sterolen, fytosterolen, selenium, kalium en een hoog aandeel vitamine E. De in Bassleer Biofish Food Pumpkin aanwezige Vitamine E en carotenoïden werken ontstekingsremmend. De aminozuren cucurbitine en citrulline bevorderen de darmgezondheid. Vooral tijdens een behandeling tegen worminfecties in de darmen wordt een voeding met Dr. Bassleer Biofish Food Pumpkin aanbevolen!

€ 5,59*
Bassleer Biofish Regular
Dr. Bassleer Biofish Regular heeft een hoog gehalte aan proteïnen (54%). Het bevat alle vitaminen, sporenelementen en mineralen die vissen nodig hebben. Siervissen die met Dr. Bassleer Biofish Regular worden gevoerd, zijn duidelijk kleurrijker en vitaler. Ze groeien sneller en hun vruchtbaarheid wordt bevorderd.

€ 5,59*
Bassleer Biofish Shrimp sticks Acai
DR. BASSLEER BIOFISH FOOD Shrimp Sticks Acai bevat de bessen van de Braziliaanse Acai palmboom. De acai bes heeft een uitzonderlijk hoge voedingswaarde en wordt ook voor mensen  beschouwd als een zogenaamd “superfood” Geschikt voor zoet- en zeewater.

Van € 5,59*
Bassleer Biofish Shrimp sticks Chlorella
Geschikt voor zoet- en zeewater.

Van € 5,59*
Bassleer Biofish Shrimp sticks Garlic
Geschikt voor zoet- en zeewater.

Van € 5,59*
Bassleer Biofish Shrimp sticks Regular
De samenstelling van de Dr. Bassleer Biofish Food Shrimp Sticks bestaat vooral uit een zeer hoog aandeel en goede samenstelling van ruwe vezels en 0.5 % Aloe vera die zorgen voor een goede vertering en gezonde ontwikkeling van siergarnalen en dwerggarnalen. De garnalen zijn er gek op en zullen het snel opeten.Geschikt voor zoet- en zeewater.

Van € 5,25*
Levenbarenden mix
De Levendbarenden mix bestaat uit Bassleer Biofish Food die het beste de behoeftes van de Levendbarenden aanvullen.Dit is voer die de vis helpt gezond te blijven en zich te kunnen weren tegen parasieten, witte stip, schimmels en andere narigheidEr zijn meerdere mixen samengesteld. Van de basis behoefte tot een uitgebreide mix die aan alle behoeftes voldoet. Voor jonge en oude vis.3 potten: Green, Garlic, Aloe, alles (M) of (L)5 potten: Green, Garlic, Aloe, Chlorella, Matrine, alles (M) of (L)3 potten: Green (L), Garlic (M), Aloe (L)5 potten: Green (L), Garlic (M), Aloe (L), Chlorella (M), Matrine (L)  Waarom deze mix?Green: Dit visvoer is rijk aan carotenoïden, antioxidanten, niet verzadigde essentiële aminozuren, chlorofyl, vitaminen en oligo-elementen. Met dit uitgebalanceerd visvoer zullen uw vissen in goeie gezondheid snel groeien met daarbij hun mooie, natuurlijke kleurenpracht.Garlic is een voeding die de vis helpt parasieten te weren zoals huid en kieuwworm, iets waar Levendbarenden heel gevoelig voor zijn en vaak aan sterven.Aloe bevat alle bestanddelen van de bekende plant Aloe vera. Aloe vera bevat waardevolle enzymen, aminozuren, vitaminen, mono- en polysacchariden, mineralen en bioflavonoïden. Het versterkt het immuunsysteem en de afweerkracht van de vis. handig tijdens het genezen van wonden door vinnen bijten.Chlorella is een voeding die rijk is aan carotenoïden, antioxidanten, vetzuren en vitaminen. Deze stimuleren het regeneratieproces en geeft de Levendbarenden net dat extra beetje groene voeding.Matrine: Levendbarenden hebben snel last van Witte stip. Matrine voer maakt de vis ”vies” voor de Witte stip waardoor deze minder snel toeslaat. Een uitgebreide mix speciaal om uw Levendbarenden en bij vissen de beste voeding te geven! Heeft u nieuwe of zieke vis gehad?Dan is het verstandig de vissen Forte of Fuco te voeren, deze kunt u los bijbestellen. Aanbevolen voer hoeveelheid:Jonge vissen eten de M korrel.Volgroeide vissen eten de L korrel. Gemiddeld geef je per 5 a 10 levendbarenden 1 schepje voer per voerronde.

Van € 16,77*
Maanvis/Discus mix
De Maanvis/discus mix bestaat uit Bassleer Biofish Food die het beste de behoeftes van de Maanvis/discus aanvullen.Dit is voer die de vis helpt gezond te blijven en zich te kunnen weren tegen parasieten, gatensyndroom, vinnen bijten en andere ongemakken.Er zijn 3 mixen samengesteld. Van de basis behoefte tot een uitgebreide mix die aan alle behoeftes voldoet.Mix 3 potten: Regular, Acai, LapachoMix 5 potten: Regular, Acai, Lapacho, Garlic, AloeMix 7 potten: Regular, Acai, Lapacho, Garlic, Aloe, Chlorella, Matrine  Waarom deze mix?Regular is een voeding die de vis voorziet van hun standaard vitamines en mineralen.Acai is een voeding die de vis helpt zijn natuurlijke kleuren te vertonen en is bovendien erg voedzaam.Lapacho helpt de vis parasieten en flagellaten te weren zodat gatensyndroom voorkomen wordt.Garlic is een voeding die de vis helpt parasieten te weren zoals huid en kieuwworm, iets waar maanvis/discus heel gevoelig voor zijn.Aloe bevat alle bestanddelen van de bekende plant Aloe vera. Aloe vera bevat waardevolle enzymen, aminozuren, vitaminen, mono- en polysacchariden, mineralen en bioflavonoïden. Het versterkt het immuunsysteem en de afweerkracht van de vis. handig tijdens het genezen van wonden door vinnen bijten.Chlorella is een voeding die rijk is aan carotenoïden, antioxidanten, vetzuren en vitaminen. Deze stimuleren het regeneratieproces en geeft de maanvis/discus net dat extra beetje groene voeding. Een uitgebreide mix speciaal om uw Maanvis/Discus de beste voeding te geven! Heeft u nieuwe of zieke vis gehad?Dan is het verstandig de vissen Forte of Fuco te voeren, deze kunt u los bijbestellen.Bij vermagerde vissen of ontstekingen is Herbal aan te raden, deze kunt u los bijbestellen. Aanbevolen voer hoeveelheid:Vissen tot 10 cm lengte eten de L korrel.Volgroeide vissen vanaf ca 10 cm geef je de XL korrel. Vissen tot 4 cm geef je ca 0.5 schepje per dag, verdeeld over meerdere voerbeurten.Vissen vanaf 10 cm geef je ca 1 schepje per dag, verdeeld over meerdere voerbeurten.

Van € 16,77*
Malawi/Tanganyika mix
De Malawi/Tanganyika mix bestaat uit Bassleer Biofish Food die het beste de behoeftes van deze cichliden aanvullen.Dit is voer die de vis helpt gezond te blijven en zich te kunnen weren tegen Witte stip, vinnen bijten en andere ongemakken.Er zijn 3 mixen samengesteld. Van de basis behoefte tot een uitgebreide mix die aan alle behoeftes voldoet.Mix 3 potten: Green, Acai, HerbalMix 5 potten: Green, Acai, Herbal, Matrine, AloeMix 7 potten: Green, Acai, Herbal, Matrine, Aloe, Garlic, Moringa  Waarom deze mix?Green: Dit visvoer is rijk aan carotenoïden, antioxidanten, niet verzadigde essentiële aminozuren, chlorofyl, vitaminen en oligo-elementen. Met dit uitgebalanceerd visvoer zullen uw vissen in goeie gezondheid snel groeien met daarbij hun mooie, natuurlijke kleurenpracht.Aangezien Mbuna in het wild vooral aan zijn omgeving algen graast, die hier op de rotsen groeien is een vezelrijk en groen dieet een must!Acai is een voeding die de vis helpt zijn natuurlijke kleuren te vertonen en is bovendien erg voedzaam.Herbal is een voeding die bij Mbuna zorgt voor extra afweer tegen ontstekingen en bacteriële problemen. Deze problemen doen zich vaak voor na gevechten om territorium.Matrine: Mbuna heeft snel last van Witte stip vanwege stress door zijn pittige karakter. Matrine voer maakt de vis ”vies” voor de Witte stip waardoor deze minder snel toeslaat.Aloe bevat alle bestanddelen van de bekende plant Aloe vera. Aloe vera bevat waardevolle enzymen, aminozuren, vitaminen, mono- en polysacchariden, mineralen en bioflavonoïden. Het versterkt het immuunsysteem en de afweerkracht van de vis. handig tijdens het genezen van wonden door vinnen bijten.Garlic is een voeding die de vis helpt parasieten te weren zoals huid en kieuwworm, iets waar Mbuna gevoelig voor is.Moringa helpt de vis om die darmbalans extra te ondersteunen met veel aminozuren en antioxidanten. Een uitgebreide mix speciaal om uw Afrikaanse Cichliden de beste voeding te geven!LET OP:Voor uw Mbuna hebben wij een aparte mix gemaakt! Heeft u nieuwe of zieke vis gehad?Dan is het verstandig de vissen Forte of Fuco te voeren, deze kunt u los bijbestellen. Aanbevolen Korrel grootte:Vissen tot 8 cm lengte eten de L korrel.Vissen vanaf ca 9 cm geef je de XL korrel.Volgroeide vissen vanaf ca 13 cm geef je de XXL korrel.

Van € 13,77*