Sororoca flower 8-15 CM

€ 1,95*

Beschikbaar, levertijd: 1-3 days

Productnummer: SW10019
Manufacturer: Natuurlijk
Stock: 86
Productinformatie "Sororoca flower 8-15 CM"

Een prachtig product waar verschillende soorten visjes graag in gaan zitten. Dit om te schuilen of zelf om in te broeden. Ook vinden garnalen dit een ideale plek! Je kan het laten begroeien met mos voor een nog mooier uiterlijk. De werking van de sororoca flower is vergelijkbaar met catappa bladeren. Ze zitten vol met looistoffen die veel positieve effecten hebben en op een natuurlijke manier de pH van het water verlagen. Deze stoffen werken antibacterieel en stress verlagend. De sororoca flowers geven het water een bruine kleur en zijn daarom ook geschikt om een blackwater biotoop mee te creëren. Aan te raden is om er een takje in de steken, anders wil hij nog wel eens dicht gaan.


*LET OP!  Dit product is een natuurproduct. Hierdoor zou het eventueel kunnen dat er sporen van vervuiling aanwezig zijn. Wij raden u altijd aan deze producten af te spoelen voor gebruik en eventueel kort te koken (ca 10 min).

Wilt u deze producten vrij hebben van Taninnes (Bruine kleur) kunt u deze 60 minuten koken of koken tot het kookwater niet meer kleurt.

Dit product kan gedurende uren of dagen drijven.

Wij raden u aan niet meer dan 1 product per 50L per dag toe te voegen. Vooral grote noten kunnen voor een grote stijging aan tannines zorgen. Doe een waterwissel waar nodig.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan vis of aquaria bij gebruik van dit product.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.