Ziss Aqua Egg breeding box BL-2T

€ 31,95*

Beschikbaar in 10 dagen, levertijd 1-3 days

Productnummer: SW10045
Manufacturer: Overig
Stock: 0
Productinformatie "Ziss Aqua Egg breeding box BL-2T"

Ziss Aqua Breeding box BL-2T, kweekbak.

Een kweekbak voor het grootbrengen van jonge visjes. De RVS roosters hebben een fijnmazig structuur, die niet alleen het fijne vuil doorlaat, maar ook de jongen in het kweekbakje houden.
De Ziss Breeding boxen (kweekbakjes) zijn voorzien van een elegante en heldere buitenkant. De gaasjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit roestvrijstaal, dat een zeer lange en duurzame levensduur heeft. Het gaas en het bakje zelf zijn gemakkelijk schoon te maken. De BL-2 bakjes zijn perfect voor de opkweek van soorten waarbij je precies moet zien hoeveel en wat de kleine visjes hebben gegeten. Ook blijft in de BL-2 kweekbakjes altijd minimaal 1 cm water staan, dus je vissen zullen nooit droogliggen. Let op: de cijfers achter de BL staat voor het aantal RVS gaasjes welke geïntegreerd zijn in de kweekbak.

De kenmerken van deze BL-2T:
Bodem van roestvrijstaal gaas.
Op te hangen met verstelbare houder.
Zuignap bevestiging aan aquariumglas.
Dubbele bescherming mogelijk door een aanvullende plastic bodem.

Voordelen:
Jonge vissen groeien sneller doordat er extra veel zuurstofrijk water door een externe water-inlaat en de fijne gaasjes het bakje binnen komt. De bakjes zijn te bevestigen in het aquarium, door middel van een hang- en zuignap systeem welke wordt meegeleverd. De stroming is aan te passen en kan zachter en harder worden gezet door een regelbare kraan.

Maten: 140 x 140 x 150 mm, volume: 2.4 liter

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.